Pasta z makreli

Pasta z makreli

Szukasz pomysłu na pyszne śniadanie lub kolację? Proponuję zrobić bardzo smaczną i niezwykle prostą pastę z makreli w sosie pomidorowym. Przygotujesz ją w niecałe 15 minut, a smakiem zachwyci nawet najbardziej wymagające podniebienia. Pasta z makreli w sosie pomidorowym jest pożywna i sycąca. Będzie doskonałym urozmaiceniem codziennych kanapek.

PASTA Z MAKRELI PRZEPIS

Składniki

  • 3 jajka
  • 1 puszka filetów z makreli w sosie pomidorowym
  • 1 cebula czerwona
  • 2 ogórki konserwowe
  • 2 łyżki ketchupu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

1. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w drobną kosteczkę.

2. Ogórki również pokrój w drobną kostkę.

3. Cebulę obierz i drobno posiekaj.

4. Rybę wraz z sosem przełóż do miseczki, dodaj pokrojone jajka, cebulę, ogórki i ketchup. Całość wymieszaj doprawiając solą i pieprzem do smaku.

Pasta z makreli przepis
Przepis na pastę z makreli

Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 5 / 5. Oddanych głosów: 1

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

19 − 15 =