Pasta z konserwy rybnej
Pasta z konserwy rybnej to doskonały dodatek do kanapek. Świetna alternatywa dla wędlin i żółtego sera. Smaczna, pożywna i sycąca!
Przepis na na pastę z konserwy rybnej jest bardzo łatwy i szybki. Wystarczy kilka prostych składników takich jak puszka makreli w sosie pomidorowym, cebula czerwona oraz jajka i pyszne smarowidło na kanapki gotowe. Zapraszam do wypróbowania przepisu.
PASTA Z KONSERWY RYBNEJ PRZEPIS
Składniki
- 1 puszka filetów z makreli w sosie pomidorowym
- 1 mała cebula czerwona
- 3 jajka
- sól
- pieprz
- szczypta chili (opcjonalnie)
Przygotowanie
1. Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i pokrój w drobną kosteczkę.
2. Cebulę obierz i drobno posiekaj.
3. Do miski przełóż makrelę z zalewą i rozdrobnij ją za pomocą widelca.
4. Następnie dodaj jajka, cebulę oraz dopraw chili, solą i pieprzem do smaku.
5. Całość wymieszaj do połączenia.