Pasta z konserwy rybnej

Pasta z konserwy rybnej

Pasta z konserwy rybnej to doskonały dodatek do kanapek. Świetna alternatywa dla wędlin i żółtego sera. Smaczna, pożywna i sycąca!

Przepis na na pastę z konserwy rybnej jest bardzo łatwy i szybki. Wystarczy kilka prostych składników takich jak puszka makreli w sosie pomidorowym, cebula czerwona oraz jajka i pyszne smarowidło na kanapki gotowe. Zapraszam do wypróbowania przepisu.

PASTA Z KONSERWY RYBNEJ PRZEPIS

Składniki

  • 1 puszka filetów z makreli w sosie pomidorowym
  • 1 mała cebula czerwona
  • 3 jajka
  • sól
  • pieprz
  • szczypta chili (opcjonalnie)

Przygotowanie

1. Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek i pokrój w drobną kosteczkę.

2. Cebulę obierz i drobno posiekaj.

3. Do miski przełóż makrelę z zalewą i rozdrobnij ją za pomocą widelca.

4. Następnie dodaj jajka, cebulę oraz dopraw chili, solą i pieprzem do smaku.

5. Całość wymieszaj do połączenia.

Pasta z konserwy rybnej przepis
pasta kanapkowa

Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 3.7 / 5. Oddanych głosów: 6

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

sześć + 8 =