Grzanki z pesto i łososiem

Grzanki z pesto i łososiem to idealna przekąska na przyjęcie czy pyszną kolację. Przygotowanie jest na prawdę proste i szybkie, a dodatkowo potrzebujesz tylko 4 składników!

Składniki

  • bagietka
  • łosoś wędzony na zimno
  • pomidor
  • pesto
  • sól, pieprz

Przygotowanie

Bagietkę kroimy na cienkie kromeczki. Każdą połówkę smarujemy pesto i wstawiamy na chwilę – ok. 2-3 minuty do nagrzanego piekarnika na 180 stopni. Nasze kromeczki mają być gorące i chrupkie, nie suche.

Następnie na każdą połówkę kładziemy łososia, a na wierzch plaster pomidora. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę!

Średnia głosów to 0 / 5. Oddanych głosów: 0

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

dziesięć − dziewięć =